torsdag den 14. marts 2013

Den ugentlige "walk & talk" med SWA

Så blev det onsdag, og det var igen tid til at mødes med kvinderne fra SWA for at gå tur. Denne gang skulle vi mødes kl. 9.30 ved Botanisk Have. I alt var 18 kvinder meldt til turen denne onsdag. Jeg troede, at turen gik igennem Botanisk Have, men det skulle vise sig at vi skulle ud og gå i et jungleagtigt vildnis som lå lidt afsides fra byen. Det var virkelig rart at komme ud og gå i naturen og føle at man var langt væk fra byens larm og pulserende liv.
Der blev snakket til den store guldmedalje, endda så meget, at vi var flere der gik den forkerte vej på vejen hjem, fordi vi havde snakket så meget på vejen ud at vi ikke havde set hvilken vej vi gik.. - der er altså en grund til at det hedder "walk and talk", og det bliver indfriet må man sige ;-) Lisa, der leder turen, havde sin GPS med og kunne fortælle at vi havde gået næsten 10 km.
Bagefter tog jeg metroen til den station hvor Jakob arbejder. Det passede lige med at vi kunne spise frokost sammen. Rigtig hyggeligt at mødes og sludre lidt, selvom jeg var lidt svedig efter gåturen. Frokosten bestod af grillet laks, og for Jakobs vedkommende grillet oksekød, ris (selvfølgelig), misosuppe og grøntsager.

Her er lidt billeder fra turen:


 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar