tirsdag den 16. april 2013

Weekend-get-away sydpå

Weekenden, som vi lige er kommet ud af, var en rigtig dejlig en af slagsen. Den blev nemlig brugt på ren afslapning på den lille indonesiske ø Bintan som ligger syd for Singapore.
Bintan er et populært feriemål for singaporeanerne der spiller golf, da øen rummer de dejligste golfbaner med smuk natur og udsigt udover havet og tilmed kun ligger halvanden times tid væk med båd. Denne weekend var der også golfturnering, så færgen var godt pakket med golf-folk og alt deres golfudstyr.
Der ligger også en anden ø syd for Singapore som hedder Batam. Men vi valgte Bintan, da vi hørte at stranden her var lidt bedre. Det viste sig også at være en fantastisk dejlig strand og vejret var med os både fredag og lørdag hvor solen skinnede fra en skyfri himmel og en mild brise fra havet blæste svedperlerne væk fra panden.

GPS´en viser at vi nærmer os Bintan

Vi valgte at bo på et resort der havde sin egen strand, hvilket var et rigtig dejligt og afslappende sted som vi havde fået anbefalet af en af Jakobs kollegaer. Faktisk findes der stort set kun resorts på Bintan og vist nok kun en enkelt by. Så der er ikke så meget at lave andet end at slappe af og benytte sig af resortets aktiviteter.
Vi troede dog rigtig, at vi skulle ud og vandre og leje cykler mhp. at udforske naturen og området omkring resortet, men det viste sig, at vi kun måtte cykle og gå inde på resortets areal (!?) - Så det med cykler droppede vi igen og resortet kunne vi gå rundt på 30 min.
Men vi hyggede os alligevel med lange ture på stranden, plaskede i poolen og svømmede i havet, læste bøger, spiste god mad, spillede Uno og Yatsy og plaskede herefter lidt mere rundt i vandet.

Åh ja, der er så sandelig skønt her på Bintan
 
Poolområdet
 
Mere pool
 
Jakob flytter lige bordet, men var lige ved at smadre bordpladen ned på jorden da han manglede underdelen... ups, hehe :-)
 
Nice view fra restauranten på stranden
 
Gåtur på stranden

Søndag hvor vi skulle hjem regnede det var morgenstunden, men så kunne vi passende sove længe og sidde og nyde et slag Uno over den store morgenmadsbuffet. Da vi først skulle med færgen hjem ved 16-tiden og det stadig dryppede lidt ved middagstid, besluttede vi os for at prøve nogle af resortets aktiviteter. Jeg gik en tur i fitnesscentret mens Jakobs læste bog (lige nu er han fanget af Ken Follet´s Uendelige Verden, så det er ikke nemt at trænge igennem når han først sidder fordybet i bogens spændende handling, som jeg efterhånden også har hørt en del om) Over middag gik vi en tur op på golfbanen og prøvede at skyde nogle bolde på deres drivning range (jeg lavede mest jord-trillere og Jakob tog æren for de mere høje bolde)
Bagefter prøvede vi at skyde med bue og pil og det viste sig faktisk at være ret sjovt. Ingen af os havde prøvet før, men det gik nu ret godt alligevel . Jeg ramte pladen i 13 ud af 15 forsøg og Jakob 14 ud af 15. Jeg vandt endda over ham på de sidste 5 pile vi spillede, godt nok kun med 1 point, men alligevel :-) 

Dyb koncentration mens der skydes

Der golfes..


Jakob poserer med golfkøllen, var der noget med, at han engang gik til dans??
 
Udsigt indover Singapore, set fra færgen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar