søndag den 7. april 2013

Besøg hjemmefra og TV2 koncert

Som jeg også skrev i sidste indlæg, havde vi besøg af min mor i sidste uge. Det var rigtig hyggeligt og dejligt med besøg hjemmefra. Vi fik hygget os en masse og spist masser af god mad, bl.a. japansk, thailandsk, indisk, vietnamesisk, mexicansk og malaysisk. Så vi fik prøvet lidt af hvert :-) Vi fik også shoppet og set forskellige dele af byen. Bl.a. var vi en tur forbi Singapore Night Zoo som var en kæmpe oplevelse og bestemt noget helt andet, end at gå rundt i Københavns Zoo derhjemme. Hvis man skal forklare det med ord, er det lidt ligesom at gå rundt i en jungle. Ingen af dyrene er i bur og man er adskilt fra dyrene via naturlige hegn så som vand, sten, buske og planter. Det så ud til at de havde det godt og levede meget lig deres naturlige omgivelser. Det var rart at se.
Torsdag aften satte vi så min mor på et fly mod Danmark igen, og hun er nu kommet godt hjem efter 12½ times flyvetur fra Singapore til Kastrup.
 
Billederne fra Night Zoo må I vente lidt med, da de ligger på det store kamera som jeg ikke kørekort til, de er derfor ikke blevet overført endnu. Men her er lidt andre billeder fra ugens løb.

På sightseeing sammen med min mor

 
 

Mere sightseeing
 
Der blev kigget meget på blomster og planter hvilket er et himmerige herovre for blomster-interesserede
 

Der blev terpet blomster og plante-navne! Men jeg har selvfølgelig glemt hvad dette træ hedder (beklager mor) Men det var ret imponerende at dette træ både producerer orange, røde, pinke og hvide blomster. Det var ret fint
 
Vi fik også samlet nogle nedfaldne blomster op som pynter fint i et fad med vand på sofabordet :-)
 
Så er der frokost! Min mor havde noget rugbrød med hjemmefra, så det skulle nydes til frokost den ene dag.. - tænk at rugbrød kan smage så godt når man ikke får det så tit! Der drikkes kokosnød og varmt ingefær-vand til :-)
 
Lørdag aften var der fest blandt danskerne her i Singapore. TV2 kom nemlig og spillede (ja du læste rigtigt) TV2 har lavet en Asia tour med første stop og koncert her i Singapore og dernæst Hong Kong og Shanghai. De spillede på et spillested der hedder Tabs som ligger i hjertet af Singapore. Det minder meget om Vega derhjemme. Vi havde været så heldige at få billetter gennem Jakobs arbejde da Carlsberg sponsorer netop det spillested hvor TV2 skulle spille. Ellers kostede billetterne altså 500 Dkr stykket! Efter min mening, er det lige i overkanten for en TV2 koncert. Men det er selvfølgelig heller ikke lige hver dag de lige kommer til Asien, og så skal de vel også have penge til flybilletten hjem ;-) Ved så heller ikke lige hvor interesserede de lokale er i TV2´s meget danske sange. Men der må også findes mange udenlandsdanskere i både Hong Kong Shanghai. Men sjovt nok var der helt fyldt med danskere til denne koncert og der var gang i den må man sige! Hold fast hvor blev der skrålet med :-)
Inden koncerten var vi inviteret hjem til en der hedder Kristinna som jeg har mødt oppe i kirken. Hun læser teologi og er i øjeblikket i praktik i Den Danske Sømmandskirke. Hun er herovre sammen med sin mand, som også arbejder, og deres to små drenge. De har nu boet i Singapore i 2 år, og er lige flyttet hen i en større lejlighed hvor vi så mødtes til sammenskudsgilde sammen med 8 andre danskere. Det var super hyggeligt! Vi havde ikke mødt de andre før, men det viste sig at være super søde mennesker, alle unge fra sidst i 20´erne til midten af 30´erne. Det var dejligt at få sludret med nogle andre på ens egen alder, ikke mindst for Jakob, som jo slet ikke har snakket med andre danskere end mig og min mor siden vi kom herover :-)
Vi havde taget en kyllingesalat med og ellers var der frikadeller, kartoffelsalat, forårsruller, guacamole, mere salat, bacon og noget andet kød. Sjovt nok var der ikke skyggen af fisk eller noget for havet. Det har de fleste danskere nok bare fået lidt for meget af..
Efter maden tog vi så en taxi ind til spillestedet og bagefter tog vi på en lille bar/restaurant som dog viste sig at være en dyr fornøjelse. Måtte af med over 100 $ (over 500 kr) for en sodavand + en øl + et lille bitte spyd som Jakob købte fordi han var sulten. Vi hørte det som om det kostede 4 $ men det viste sig at tjeneren sagde 40 $ (det var bare ment som en snack) der blev vi godt nok taget ved næsen. Tror det må have været kobe-kød eller sådan noget. Der kommer vi nok ikke lige igen.. ;-)
Men alt i alt var det en super hyggelig aften og god koncert og vi fik mødt nogle andre danskere som jeg bestemt tror at vi vil se igen!

Vi fik VIP-billetter til koncerten (hvilket betød gratis drikkevarer) Der var dog lidt kedeligt oppe i den lounge de havde indrettet til formålet, så vi gik hurtigt ned til de andre igen :-)
 
Et lidt rystet billede fra koncerten
 
Steffen Brandt i aktion
 

'
¨På vejen hjem - Singapore by night
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar