fredag den 31. maj 2013

Så er opsigelse sendt til Carlsberg...

... ja, Jakob sendte sin opsigelse til Carlsberg i går. Heldigvis har han fået en ny kontrakt, som starter fra 1. juli 2013 i Value Management-teamet i København :)

Som nogen af jer ved, så har Jakob været udlånt til salgsudviklingsteamet i Carlsberg fra indkøbsafdelingen. Det er gået over al forventning for begge parter, og de har derfor spurgt om han vil fortsætte på fast kontrakt og dermed skifte fra indkøb.

Den nye rolle vil være det samme, som det han lavede i Singapore, men skal blot være med basen i Danmark. Bart Lim (asiaten til højre på nedenstående billede) skal arbejde i samme team, så det samarbejde vil også fortsætte.


Value Management teamet som Jakob arbejdede sammen med i Singapore (fra venstre: David fra Malaysia, Martin, Jakob og Bart Lim)
 Jakob vil derfor skifte til Sales Development teamet i København her til sommer, og derved komme tilbage til forretningsudvikling igen som han også beskæftiget sig med, da han startede i indkøb. Han glæder sig vildt meget til at prøve nye kræfter i en anden del af Carlsberg...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar